comercial@innovatermia.com | (+34) 932 662 036

Són apropiats per condicionar superfícies mitjanes i grans. Especialment apropiades per a oficines, gimnasos , centres comercials , hotels, entitats bancàries, etc.

Es dissenya el sistema de climatització més idoni que encaixi amb les necessitats de l’usuari , tant per distribució del local, ús i pressupost econòmic disponible.

Tot això decidirà en els següents tipus de climatització :

  • Equips convencionals de grans dimensions per conduccions d’aire. Són equips connectats a una xarxa de conducte circular i / o rectangular que mitjançant difusors ens repartiran el cabal d’aire per les diferents superfícies.
  • Sistemes de cabal variable ( VRV ) amb o sense recuperació de calor d’última generació. És el sistema més avançat actualment, el principi de funcionament és mitjançant unitat exterior s’alimenten diverses unitats interiors , ajustant el consum elèctric a les necessitats , això és casi infinites possibilitats i es pot climatitzar qualsevol local i edifici per singular que aquest sigui.
  • Mitjançant refredadora d’aigua i unitats fancoil. La climatització per aigua ofereix certs avantatges respecte als altres sistemes, el que encara la fa atractiva per cert nombre d’usuaris. INNOVATERMIA no ha volgut deixar de banda aquest segment i la contempla dins de les seves opcions a l’hora de valorar, sempre que el client la demani.